Ανδρικά Αξεσουάρ – κανόνες για το πως να τα συνδυάσεις

Η επιλογή να φορέσετε ορισμένα αξεσουάρ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε την εμφάνιση σας να φαίνεται πιο ολοκληρωμένη, προσεγμένη και κομψή. Όσο ωραία όμως κι αν είναι τα αξεσουάρ, είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσετε το όριο της κομψότητας και να φανείτε «υπερβολικοί». Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι κανόνες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγεται τα αξεσουάρ σας. Τώρα, δεν λέμε ότι αυτοί οι κανόνες πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα, αλλά είναι μια καλή αρχή να γνωρίζετε τους κανόνες που υπάρχουν όταν αγοράζετε τα αξεσουάρ σας και τα υπόλοιπα extras της εμφάνισής σας.

Συνδύασε τη Ζώνη με τα Παπούτσια σου
Αυτός είναι ένας κλασσικός κανόνας που ίσως να γνωρίζετε ήδη. Τα δερμάτινα θα πρέπει να συνδυάζονται πάντα με δερμάτινα. Επομένως εάν τα παπούτσια σας είναι καφέ, τότε και η ζώνη σας θα πρέπει να είναι καφέ επίσης. Όταν έχετε να κάνετε με αξεσουάρ τότε η προσκόλληση σε ένα χρώμα θα σας κάνει να φαίνεστε εκλεπτυσμένοι.

Συνδυάστε τα μεταλλικά στοιχεία
Όπως και με τα δερμάτινα αξεσουάρ, έτσι και τα μεταλλικά στοιχεία πρέπει να τα κρατάτε στην ίδια οικογένεια. Μια ζώνη με ασημένια αγκράφα θα πρέπει να συνδυαστεί με ασημένια αξεσουάρ όπως, ασημί ρολόι, ασημένια μανικετόκουμπα κ.ά.. Επιλέγοντας να φορέσετε ένα μόνο μέταλλο κάνει την εμφάνισή σας αμέσως πιο ξεκάθαρη και δυνατή.

Επιλέξτε τα χρώματα προσεκτικά
Δεν είναι ψέμα πως τα χρώματα που επιλέγετε να φορέσετε λένε πολλά για την προσωπικότητά σας. Επιλέξτε τα μαύρα αξεσουάρ όταν θέλετε να δείχνετε πιο αυστηροί, σκληροί και όταν μιλάτε για δουλειά, αλλά λευκά ή ανοιχτά χρώματα σε πιο χαλαρές και ανάλαφρες περιπτώσεις, όπως χαλαρές βόλτες, εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου κ.λπ.

Συνδυάστε τη ζώνη με την επισημότητα της εμφάνισης
Οι επίσημες ζώνες είναι συνήθως κατασκευασμένες από δέρμα και είναι στενές με απλές, ορθογώνιες ή τετράγωνες αγκράφες. Οι πιο καθημερινές ζώνες είναι πιο φαρδιές και μπορούν να κατασκευαστούν από ύφασμα. Φορέστε τη δερμάτινη ζώνη στο γραφείο και την υφασμάτινη όταν τρέχετε στην καθημερινότητα σας, εκτός γραφείου.

Πειραματιστείτε με τα μοτίβα
Μια γραβάτα με ένα απλό σχέδιο μπορεί να αποτελέσει αρχή για μια συζήτηση. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δείξετε ένα μέρος της προσωπικότητάς σας σε πιο επίσημα πλαίσια. Απλά βεβαιωθείτε ότι το μοτίβο συμπληρώνει ή έρχεται σε κόντρα με το χρώμα του πουκαμίσου.

2017-12-20T23:57:57+02:00