shipping icon

pickup icon

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΥΛ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΥΛ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΥΛ

Φορέστε το σωστό μέγεθος!

Ο χρυσός κανόνας για να φοράτε το ρούχο και να σας κολακεύει, αντί να σας «φοράει». Να μη σφίγγει το σακάκι, στο πουκάμισο τα μανίκια να μην είναι κοντά, να μη «σακουλιάζει» το παντελόνι!

Κρατήστε το απλό!

Μην το παρακάνετε στο ντύσιμό σας με πολλά αξεσουάρ, πολλά χρώματα, που μπορεί να μην ταιριάζουν μεταξύ τους, ή πολλά μοτίβα. Συνδυάστε ένα ριγέ στιλάτο πουκάμισο με ένα μονόχρωμο παντελόνι κι ένα ίδιας απόχρωσης σακάκι, ένα ρολόι και είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με την απλότητά σας!

Φορέστε ρούχα στα οποία νιώθετε άνετα.

Όταν νιώθετε άνετα εξωτερικά, τότε νιώθετε άνετα και μέσα σας, έτσι εμπνέετε αυτοπεποίθηση!

Φροντίστε τα ρούχα σας να είναι πάντα σιδερωμένα και καθαρά.

Όσο ωραίο ή ακριβό κι αν είναι το ρούχο, αν δεν είναι περιποιημένο χάνει όλη του την αξία.

Επενδύστε σε αξεσουάρ.

Μανικετόκουμπα, ποσέτ, καρφίτσες πέτου, γραβάτες και παπιγιόν! Θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και ανάλογα με την περίσταση, θα κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις!

Μην ακολουθείτε τυφλά τη μόδα!

Επειδή, κάτι είναι στα τελευταία trends, δε σημαίνει, απαραίτητα, πως θα σας κολακεύει ή θα σας ταιριάζει. Επίσης, μην πέφτετε στις παγίδες της μάρκας! Τα περισσότερα ακριβά ρούχα, είναι ακριβά, όχι για την ποιότητά τους, αλλά για το ταμπελάκι στο πίσω μέρος του ρούχου!

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας!

Τα γένια, τα μαλλιά, ακόμα και το πρόσωπό σας. Η δεκαπενθήμερη επίσκεψη στον κουρέα ή στον κομμωτή σας είναι απαραίτητη για να δείχνετε πάντα φρέσκος και ένας καθαρισμός προσώπου, που και που, δεν κάνει κακό!

Ζητήστε τη γνώμη των γύρω σας και, ιδίως, των ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

Μπορείτε ακόμα και να πάτε για ψώνια μαζί τους, ώστε να έχετε μία, δεύτερη γνώμη στο τι να διαλέξετε ή να αποφύγετε!

Απευθυνθείτε σε ένα από τα 10 φυσικά καταστήματα PORTOBELLO’S για να σας συμβουλέψουν οι εξειδικευμένοι, σε θέματα ανδρικού στυλ, συνεργάτες μας!